2013-02-26

Pastorn bloggar

V9

Vi har ett intressant och trevligt församlingsmöte på söndag, Fika, barnvälsignelse, lovsång, tillbedjan, predikan, nattvard och förhandlingar. Vi brukar ibland se på förhandlingarna som något nödvändigt ont, något föreningsmässigt. Men våra "förhandlingar" handlar om andliga ting, många hjärtefrågor och andliga beslut för att gå vidare som församling. Så när ni kommer på söndag komihåg att förhandlingarna är en del av Gudstjänsten, och där får du vara med.

 

Har du några förslag till hur våra Gudstjänster ska vara? Lämna gärna förslag i lådan i kyrkan eller maila mig så tar jag med det till NFU gruppen.

 

En utmaning till församlingen denna termin är: Bjud hem en person eller familj på en fika, de du bjuder hem är församlingsmedlemmar som du inte vanligtvis brukar bjuda hem. 

 

 

Det finns listor att skriva på i kyrkan:

  • Vill du bygga gemenskap i församlingen? Fika är gemenskap och glädje, ta ansvar för fikat en söndag i vår. Skriv upp dig på den gula listan i kyrkan.
  • Städning av kyrkan och gräsklippning hjälps vi åt med genom att ta ansvar för någon vecka. Lista finns i kyrkan.

 

 

Bön: Tack Jesus för livet med dig, tack för församlingen, tack för allt det goda du skänker oss var dag.

Vi fortsätter att be för Nils-Åke som fortfarande är svag och har fått börja med dialys hemma. Vi ber för Gunilla och hela hennes familj. Vi ber för vår församling och året som ligger framför. Vi ber för Våra Gudstjänster, Skattkammaren, Hobby och Puls. Vi ber att församlingen ska bli en starkare och djupare gemenskap. Vi ber att Anden får gjutas över oss. Vi ber att Jesus, så som vi känner honom blir känd bland de asylsökande. Vi ber om fler frälsta i vår gemenskap.

  

 

Predikoturerna fredag 29/2

Söndag 10:30 Församlingsmöte, Skattkammaren, barnvälsignelse, Magnus, fika.

Måndag 18 Hobby

Onsdag 18:30 Mötesplats på Lugnsäter, fika

Bg.5505-5503

 

Med en önskan om Guds rika välsignelse/ Magnus Viklund

pastor@lugnaspingst.


Bloggarkiv