2013-03-05

Pastorn bloggar

V10

Församlingsmötet i söndags var verkligen en högtid. Vi hade en fin välsignelse av Gabriel Bäckvall, det känns verkligen viktigt och värdefullt att församlingen får be och välsigna barnen i församlingen i början av deras liv. Sen fick vi välkomna Linda Forsberg tillbaka som medlem, verkligen roligt, vi får hjälpas åt att få henne att känna sig hemma här, det blir kanske inte så svårt… men vi kan tänka på det. Sen hade vi en fin lovsångsstund med Mia där det fanns en närvaro av den Helige Ande, det kändes som alla öppnade sig och gav Gud en chans. Predikan, nattvard och förhandlingarna gav sitt det med. Tillsist en fantastisk fika gemenskap, jag måste säga det vi har en riktigt go gemenskap över kaffekoppen.

 

Nu börjar vi arbetet med att rusta upp våra lokaler, just nu slamrar det nerifrån köket i lägenheten. Församlingen har sagt OK vi ska rusta upp och anpassa lokalerna för den verksamhet vi har där. Golv, väggar och tak ska fixas. Vill du hjälpa till? Kontakta Stig eller någon annan i fastighets gruppen.

 

Har du några förslag till hur våra Gudstjänster ska vara? Lämna gärna förslag i lådan i kyrkan eller maila mig så tar jag med det till NFU gruppen.

 

En utmaning till församlingen denna termin är: Bjud hem en person eller familj på en fika, de du bjuder hem är församlingsmedlemmar som du inte vanligtvis brukar bjuda hem. 

 

 

Bön: Tack Jesus för livet med dig, tack för församlingen, tack för allt det goda du skänker oss var dag.

Vi fortsätter att be för Nils-Åke som fortfarande är svag. Vi ber för Gunilla och hela hennes familj. Vi ber för vår församling. Vi ber för Våra Gudstjänster, Skattkammaren, Hobby och Puls. Vi ber att församlingen ska bli en starkare och djupare gemenskap. Vi ber att Anden får gjutas över oss. Vi ber att Jesus, så som vi känner honom blir känd bland de asylsökande. Vi ber om fler frälsta i vår gemenskap.

  

 

Predikoturerna fredag 8/3

Fredag 19 PULS

Söndag 10:30 Gudstjänst, Magnus.

Måndag 18 Hobby

Tisdag 19 Bön

Onsdag 19 Musikråd

Torsdag 19 Missionsråd hos Ulrika

Bg.5505-5503

 

Med en önskan om Guds rika välsignelse/ Magnus Viklund

pastor@lugnaspingst.

Bloggarkiv