2012-08-14

Pastorn bloggar

V33

Vad gott det känns med en ny termin, vad kommer Jesus göra i höst mån tro?

Nu tar lägret mycket tid och kraft, men även Lugnåshelgen håller på att förberedas för fullt. Som församling så gör vi en riktig kraftansträngning så här i slutet av sommaren. Och vi gör det för att vi tror att det har en viktig betydelse. Resultaten av tidigare års ansträngningar har varit goda, anledningen är förutom kraftansträngningen, ett helhjärtat engagemang och mycket bön. Be för dessa två händelser, det är viktigt!

 

På måndag kväll hjälps vi åt att dela ut flygblad inför Lugnåshelgen, ta med cykel eller bil så har vi snart delat ut i vårt lilla samhälle.  

 

Vi har listor i kyrkan för dig som vill hjälpa till under Lugnåshelgen, skriv upp dig på en timme på ex. porslinskrossning eller grillen om du ändå ska vara där, det blir kul.

 

 

Bön: Tacka Herren för livet, frälsningen och församlingen. Be att Herren sänder nya människor till vår församling, frälser nya människor. vi ber för Ann-Mari, vi ber för Gunilla och hela hennes familj. Vi ber för Gertrud. Vi ber för sommarens läger och Lugnåshelgen. Vi ber för våra barn och ungdomar. Vi ber för våra samlingar och Gudstjänster, Gud gör ditt verk mitt ibland oss.

  

 

 

Predikoturerna fredag 17/8

Fredag Läger i Segolstorp

Lördag Läger i Segolstorp

Söndag 13:00 Avslutning på lägret

Måndag 19:00 Utdelning av flygblad

Bg.5505-5503

 

 

 

Med en önskan om Guds rika välsignelse/ Magnus Viklund

pastor@lugnaspingst.se

 


Bloggarkiv