2012-08-07

Pastorn bloggar

V32

Guds frid församlingen och alla som läser detta mail.

Det märks att man har varit borta ett tag då man får spindelnät i ansiktet när man går på toan i kyrkan. Semestern har varit bra för mig och min familj hoppas sommaren hitintills har varit bra för er med, men den är inte över än.

 

För mig blir det ingen mjukstart, styrelsemöte, församlingsmöte, förberedelser för både läger och Lugnåshelg, det blir fullt upp.

 

Men det har varit gott när man sprungit på församlingsmedlemmar i sommar och det ska bli gott att träffas på söndag då vi samlas till Gudstjänst igen.

 

Vi har listor i kyrkan för dig som vill hjälpa till under Lugnåshelgen, skriv upp dig på en timme på ex. porslinskrossning eller grillen om du ändå ska vara där, det blir kul.

 

 

Bön: Tacka Herren för livet, frälsningen och församlingen. Be att Herren sänder nya människor till vår församling, frälser nya människor. vi ber för Ann-Mari, vi ber för Gunilla och hela hennes familj. Vi ber för Gertrud. Vi ber för sommarens läger och Lugnåshelgen. Vi ber för våra barn och ungdomar. Vi ber för våra samlingar och Gudstjänster, Gud gör ditt verk mitt ibland oss.

  

 

 

Predikoturerna fredag 10/8

Söndag 10:30 Församlingsmöte, Magnus Viklund, nattvard. 18 Läger kickoff, bön för lägret.

Tisdag 19 Bön

Torsdag 16 Läger i Segolstorp

www.lugnaspingst.se

Bg.5505-5503

 

 

 

Med en önskan om Guds rika välsignelse/ Magnus Viklund

pastor@lugnaspingst.se

 

Bloggarkiv