2012-08-21

Pastorn bloggar

V34

Nu är det tisdag och min arbetsvecka börjar igen. Det första som möter mig på expen är Nebukadnessars avguda guldstaty prydligt placerad i fönstret. Någon behagar att skojat till det lite. En påminnelse från lägrets undervisning, där vi bl.a. talade om att "våga stå för sin tro" och det var ju just vad Saderak, Mesak och Abed-Nego gjorde när de blev hotade att bli slängda i Nebukadnessars brinnande ugn.  

Vi kan vara glada att vi slipper sådana hot idag. Hur skulle vår tro stå sig mot sådana hot kan man fråga sig?

 

Överlag kan man nog säga att vårt läger blev mycket lyckat. Roligt att Götene var med.

 

Igår kväll var vi några som tog cyklar och bilar och delade ut 900 informationsblad om Lugnåshelgen. Vi hoppas på en god uppslutning till helgen 1-2 september.

 

 

Vi har listor i kyrkan för dig som vill hjälpa till under Lugnåshelgen, skriv upp dig på en timme på ex. porslinskrossning eller grillen om du ändå ska vara där, det blir kul.

 

 

Bön: Tacka Herren för livet, frälsningen och församlingen. Be att Herren sänder nya människor till vår församling, frälser nya människor. Vi ber att vi får lära känna dig bättre och komma dig närmare Jesus. Vi ber för Ann-Mari, vi ber för Gunilla och hela hennes familj. Vi ber för Gertrud. Vi ber för sommarens läger och Lugnåshelgen. Vi ber för våra barn och ungdomar. Vi ber för våra samlingar och Gudstjänster, Gud gör ditt verk mitt ibland oss.

  

 

 

Predikoturerna fredag 24/8

Söndag 10:30 Gudstjänst, Magnus Viklund

Tisdag 19:00 Bön och planering inför Lugnåshelgen

Bg.5505-5503

 

 

 

Med en önskan om Guds rika välsignelse/ Magnus Viklund

pastor@lugnaspingst.se

 

Bloggarkiv