2012-01-17

Pastorn bloggar

V3-4

Böneveckan är över, den kändes både inspirerande och verksam. Vi fick bönesvar allt eftersom veckan fortsatte. Men många bönesvar längtar vi fortfarande efter, att få se människor komma till tro, och att Gud ska använda församlingen som sitt redskap detta år. Det skulle vara spännande om det hände något nytt i församlingen eller i byn detta år.

 

I söndags så predikade jag om vår vision: Nära Jesus, nära varandra och nära andra. Blir detta en verklighet i våra liv och i församlingen så är det min övertygelse att det kommer att förlösa saker och ting i församlingen.

 

V4 kommer jag och familjen att åka till fjällen, ärenden hänvisas då till församlingstjänarna främst Lennart Klasson som ansvarar för den veckan.

 

Skattkammaren drar i gång för terminen söndagen 29 januari, kom och var med!

 

4 februari är det Administrationsmöte, församlingens olika förtroende uppdrag ska förnyas, vill du vara med i någon ny uppgift eller avsäga dig något meddela Åke eller skriv på listan i kyrkan. Vi efterlyser en person som kan leda en serveringsgrupp, en rolig men viktig uppgift.

 

Ta det försiktigt på vägarna!

 

Bön: Tacka Herren för församlingen och det året vi fått. Vi ber för barn och ungdomarna. Vi ber för församlingen, skickliggör oss i vår uppgift här i byn. Vi ber för vår byggd. Vi ber för det nya året.

 

 

Predikoturerna fredag 20/1

 

Söndag 10:30 Familjegudstjänst, bibelns dag, Magnus, bibelutdelning, Gideoniterna, fika. 16 Styrelsemöte

Bg.5505-5503

 

Predikoturerna fredag 27/1

 

Söndag 10:30 Radiogudstjänst, skattkammaren, Mats Forsberg.

Tisdag 19:00 Bön

Bg.5505-5503

 

 

 

Med en önskan om en välsignad start på det nya året/ Magnus Viklund

pastor@lugnaspingst.se

 


Bloggarkiv