2012-01-10

Pastorn bloggar

V2

Det var ett härligt årsmöte på både andligt, gemenskapligt och ett matigt sätt. Det var roligt att så många kom, det är då det blir fest.

 

Jag har skrivit ett brev till församlingen, alla medlemmar får varsitt. Vi kallar dem kvartalsbrev eftersom det ska bli fyra per år som går ut.

Tanken är flera med dessa brev: Först och främst förmedla information till församlingens medlemmar, aktuella ämnen, tankar bakom, vad som kommer, stora händelser, rapport från våra olika verksamheter, något andligt aktuellt och "matnyttigt". Fördelarna med detta brev är flera: Vi vet att alla fått del av informationen, mindre aktiva medlemmar kan känna sig mer delaktiga, information i skrift per post kan läsas när det passar och når alla.

Det finns 26 brev kvar. Efter mötet på söndag skickar jag dem per post, om du inte har fått tag i ditt, så finns det att hämta i kyrkan. Hjälp gärna till att förmedla dessa om du bor i närheten av någon. Många brev har redan fått den hjälpen så vitt jag kan förstå, det tackar jag för.

 

Böneveckan har dragit igång, vi var sex själar som vågade trotsa halkan. Vi läser ur Johannes breven för tillfället.

På torsdag kväll börjar vi läsa ur Uppenbarelseboken, det blir intressant.  

  

Ta det försiktigt på vägarna!

 

Bön: Tacka Herren för församlingen och det året vi fått. Be för Gertrud. Be för Christer Tornberg. Vi ber för barn och ungdomarna. Vi ber för församlingen. Vi ber för vår byggd. Vi ber för det nya året.

 

 

Predikoturerna fredag 13/1

 

Fredag 10 Bön, 19 Bön

Lördag 10 Bön, 19 Bön

Söndag 10:30 Gudstjänst, Magnus, Alexander, m.fl.

Tisdag 19 Bön

Onsdag 18 NFU-Grupp

Torsdag 19 Missionsråd hos Owe

 

 

 

Med en önskan om en välsignad start på det nya året/ Magnus Viklund

pastor@lugnaspingst.se

 


Bloggarkiv