2013-04-09

Pastorn bloggar

V15

På söndag Kommer Kurt Larsson från Götene och predikar för oss med sig har han en kör på 30 personer. Fika har vi också, det kan bli en intressant förmiddag.

 

Församlingen drivs runt ekonomiskt av frivilliga gåvor, det är stort att så många ser det som viktigt att ge till Gud och församlingens arbete. Under mars månad gick församlingens ekonomi runt som den ska. Det är inte alltid vi kan säga det. Det är tackvare medlemmars generösa och trogna givande. Att ge är ett viktigt sätt att tjäna Gud på, därför är det glädjande att så många tjänar på detta sätt. Fortsätt så…

 

Att följa Jesus innebär att man även öppnar upp ens ekonomi för honom. Jesus sa vid ett tillfälle: "Ge till kejsaren det som tillhör honom och ge till Gud det som tillhör honom". Vad vi ger är alltid frivilligt, men 10% av inkomsten är en rekommendation vi har med biblisk anknytning.

 

Det är nu 14 personer i vår församling som betalar in kyrkoavgift via skattesedeln.  Ett "nytt" sätt att ge församlingen en liten gåva på. En liten knappt märkbar skillnad för den som ger (1% innan skatt). Men det blir ändå i slutändan en summa som gör skillnad för församlingen.

Vill du stötta församlingen på detta sätt maila mig så skickar jag ansökningar till dig.

 

En utmaning till församlingen denna termin är: Bjud hem en person eller familj, de du bjuder hem är församlingsmedlemmar som du inte vanligtvis brukar bjuda hem. 

 

 

Bön: Tack Jesus för livet med dig, tack för församlingen, tack för att du möter oss i våra Gudstjänster, tack för allt det goda du skänker oss var dag, tack för PULS samlingarna och de nya besökarna.

Vi tackar för Nils-Åke som börjar bli bättre men fortsätter att be för honom i sin svaghet. Vi ber för Gunilla och hela hennes familj. Vi ber för vår församling. Vi ber för Våra Gudstjänster, Skattkammaren, Hobby och Puls. Vi ber att församlingen ska bli en starkare och djupare gemenskap. Vi ber att Anden får gjutas över oss. Vi ber att Jesus, så som vi känner honom blir känd bland de asylsökande. Vi ber om fler frälsta i vår gemenskap.

  

 

Predikoturerna fredag 12/4

Söndag 10:30 Gudstjänst, Kurt Larsson med kör, fika

Måndag 18 Hobby

Tisdag 18 NFU gruppen

Onsdag 18:30 Mötesplats i pingstkyrkan

www.lugnaspingst.se

 

Med en önskan om Guds rika välsignelse/ Magnus Viklund

pastor@lugnaspingst.se


Bloggarkiv