2013-03-12

Pastorn bloggar

V11

Det är gott att tillhöra en församlingsgemenskap. Jag brukar försöka hinna med att hälsa alla välkommen vid dörren på söndagarna, och när jag då möter medlemmarna i församlingen blir jag glad. Det finns något speciellt i relationen mellan två personer som har funnit Jesus. På söndag blir det lite extra, då får vi gäster från hela Skaraborg till vår familjegudstjänst, eftersom PU har sitt årsmöte hos oss efter Gudstjänsten.  

 

Jag vill slå ett slag för hemgruppen. Är du inte med sök upp någon av hemgrupps ledarna som det står om i pärmen "Hemgrupper" i lillasalen i kyrkan. Det är bra för både dig och församlingen att du är med i en gemenskap.

 

Daglediga som vill hjälpa till med den nu pågående renoveringen av våra lokaler kan höra av sig till Stig.

 

Har du några förslag till hur våra Gudstjänster ska vara? Lämna gärna förslag i lådan i kyrkan eller maila mig så tar jag med det till NFU gruppen.

 

En utmaning till församlingen denna termin är: Bjud hem en person eller familj på en fika, de du bjuder hem är församlingsmedlemmar som du inte vanligtvis brukar bjuda hem. 

 

 

Bön: Tack Jesus för livet med dig, tack för församlingen, tack för allt det goda du skänker oss var dag, tack för PULS samlingarna och de nya besökarna.

Vi fortsätter att be för Nils-Åke som fortfarande är svag. Vi ber för Gunilla och hela hennes familj. Vi ber för vår församling. Vi ber för Våra Gudstjänster, Skattkammaren, Hobby och Puls. Vi ber att församlingen ska bli en starkare och djupare gemenskap. Vi ber att Anden får gjutas över oss. Vi ber att Jesus, så som vi känner honom blir känd bland de asylsökande. Vi ber om fler frälsta i vår gemenskap.

  

 

Predikoturerna fredag 15/3

Söndag 10:30 Familjegudstjänst, Kompis talkshow med lägerkompet, efterföljande årsmöte PU Skaraborg.

Måndag 18 Hobby

Tisdag 18 NFU gruppen

Onsdag 18:30 Mötesplats Lugnsäter

www.lugnaspingst.se

 

Med en önskan om Guds rika välsignelse/ Magnus Viklund

pastor@lugnaspingst.


Bloggarkiv