2012-11-06

Pastorn bloggar

V45

Att "sucka" till Jesus i vardags sysslorna och på Jobbet är att vara nära Jesu. Jesu namn ligger på ens läppar när tanken på bekymren kommer upp, när man är trött men jobbar på ändå, när man känner att nu är jag här igen och gör samma sak för miljonte gången, då är det skönt att "sucka" namnet Jesus. När man kör hem från jobbet eller skolan och man är alldeles tom i huvudet efter en dag som har tagit musten ur en. Då är tungotalet skönt, det funkar nästan bättre ju tommare man är.

 

Imorgon onsdag kl.18:00 samlas NFU gruppen igen. Vi börjar närma oss slutet på vårt grundläggande arbete med Funktionella strukturer.

 

 

 

Andlig övning 8

Andreas, Simon Petrus bror, var en av de två som hade hört Johannes ord och följt med Jesus. Han träffade först sin bror, Simon, och sade till honom: "Vi har funnit Messias". Han tog med honom till Jesus.   Joh 1:40-42

Andlig övning: Vem är du en god vän till? Finns det någon du skulle kunna be följa med dig till kyrkan för att de själva ska kunna se? Du behöver inte kunna svara på alla frågor men du behöver inbjuda människor att själva göra en upptäckt.

 

 

Bön: Tack Jesus för livet med dig, tack för församlingen, tack för allt det goda du skänker oss var dag. Låt oss leva nära dig, tala till oss. Låt livet med dig få ta större plats i vår vardag. Vi ber för Gunilla och hela hennes familj. Vi tackar för Nils-Åke som har tillfrisknat. Vi ber för vår församling. Vi ber för Våra Gudstjänster, Hobby, Skattkammaren och PULS.

  

 

 

Predikoturerna fredag 9/11

Fredag 19 PULS

Söndag 10:00 Bön. 10:30 Gudstjänst tillsammans med Svenska kyrkan, Anders Ehrngren, farsdagskören, farsdagstårta.

Måndag 18 Hobby

Tisdag 19 Missionsråd hos Ann-Marie & Owe

Onsdag 19 Musikråd

Bg.5505-5503

 

Med en önskan om Guds rika välsignelse/ Magnus Viklund

pastor@lugnaspingst.se

 


Bloggarkiv