2012-02-28

Pastorn bloggar

V9

Tack Jesus! Andra helgen vi fått en "nära Gud upplevelse". Visst är Gud alltid nära, den Helige Ande bor ju i våra hjärtan. Men vi behöver även höra Gud tala till oss, för ledning och uppmuntran. Visst blev vi övertygade om att den profetiska gåvan har en viktig funktion i församlingen… Och enligt handuppräckning så hade nästan alla fått ett ord ifrån Gud. Häftigt! Men det häftigaste var att det var vi som gav varandra ord från Gud! Herren kan använda alla.

Att tänka på nu är: om du fått uppleva Gud på ett speciellt sätt eller gått ett steg till med Gud, så kan det komma "motstånd" från vår motståndare. Kanske någon sårar dig eller något annat bekymmer eller besvär utöver det vanliga. Då kan du bara le och ta även det som en bekräftelse.

Jag tror att det är viktigt att vi ger utrymme och tillfälle för att höra Gud tala, Hemgrupperna kan vara en sådan plats. Sen har vi ju även på gatan mitt bland människor. J

 

Ett nytt Mötesnytt kommer till församlingsmötet.

 

Överlåt det förflutna åt Guds barmhärtighet, nuet åt Guds kärlek och framtiden åt Guds beskydd.   Augustinus

 

 

Bön: Tacka Herren för församlingen. Be att den Helige Ande får fortsätta att tala i vår församling. Be för din omgivning.

 

 

Predikoturerna fredag 2/3

Söndag 10:30 Församlingsmöte, Skattkammaren, Jörgen, Magnus, nattvard.

Måndag 18 Hobby

www.lugnaspingst.se

Bg.5505-5503

 

 

Med en önskan om Guds rika välsignelse/ Magnus Viklund

pastor@lugnaspingst.se


Bloggarkiv