2017-05-16

Vecka 20

Hej Församling!

Nu närmar sig den stora LUGNÅSDAGEN!

På lördag träffas vi klockan 10:00 på stationsplanen och börjar "rigga". Det är några tält som ska resas, dock inte vårt stora mötestält, och avspärrningar som ska gränsa av området, porslin som ska bäras, cafébord som ska installeras mm. I år startar vi senare, än tidigare, och frukosten får därför ätas hemma innan vi ses.

Innan dess är det mötesplats i morgon, onsdag kl 18:30 som vanligt.

På söndag har vi ingen Gudstjänst i Pingstkyrkan. Istället har Du möjlighet att ta del av SvenskaKyrkans friluftsgudstjänst i Klosterängen. Det är avslutning för deras barngrupper, så packa en fikakorg och något att sitta på och kom med förväntan om att Gud kan möta oss i sin underbara natur.

Vi ber att Lugnåsdagen ska bli tillfället då någon lär känna Jesus och att flera av bygdens innevånare får del av evangelium, som kan gro och bära frukt.
Det är Gud som utför sitt verk men han behöver kärleksfulla hjärtan och villiga händer för att nå dem som ännu inte lärt känna honom. Om Du inte har möjlighet att delta på lördag har Du en stor uppgift i att bära dagen i förbön. Det är bibliskt att hjälpas åt att bära och Gud har lovat att den som ber han får.

Guds välsignelse,
Åke

Kommande samlingar, en del annonserade i Mariestadstidningen:
Lördag 10:00 Vi "bygger" Lugnåsdagen på stationsplanen
       16:00 Lugnåsdagen startar
     ca20:00 Avslutas aktiviteterna på Stationsplanen och vi hjäps åt att plocka
             ihop
       21:00 Nattbio i Pingstkyrkan
Söndag 10:30 Svenska Kyrkans FriluftsGudstjänst i Klosterängen
             Ta med fikakorg och något att sitta på
Tisdag 10:00 Bön Mark 3

Skriv även in
Söndag 4 juni kl 10:00  PingstdagsGudstjänst i Pingstkyrkan Forshem

Bloggarkiv