2017-03-21

Pastorn bloggar

V12

PULS
I fredags startade PULS för terminen. Det blev en sen start bla. på grund av sportlov v7 och att svenskakyrkan hade en övernattning för åk 6 v9. Men trots detta så kom 11 ungdomar. Det är tacksägelse ämne. Be gärna för fortsättningen. Vill du hjälpa till och fixa fika på PULS så blir vi glada. Jag har satt upp en lista i kyrkan där du kan skriva upp dig.

Bibelstudium
Är ni intresserad att vara med på ett bibelstudium så har vi ett imorgon onsdag klockan 14:00. Det är på engelska som översätts till Persiska. Det kan vara kul att träffa våra vänner och medlemmar från Iran och Afghanistan.

Bad och picknick
På söndag ordnar Grenen Barn och unga en happening. Efter den vanliga Gudstjänsten så har vi picknick tillsammans i eller utanför kyrkan beroende på väder, ta med det du gillar att äta så får vi en gemensam stund som församling. Efter det så åker vi som vill till Arena badhus i Skövde, vi bjuder alla barn på inträdet. Detta är ett härligt sätt att bygga relationer i församlingen, att barnen får möta församlingen även utanför kyrkans väggar. Både picknicken och badet är frivilligt. Vi kan tänka på våra persisktalande vänner att vi har plats i bilar om de vill åka med.

Listor
Skriv gärna upp dig på listorna som finns i kyrkan: Snöskottning, städning och fika. Vill du fixa fika till någon gudstjänst, skriv gärna upp dig på listan, ett trevligt sätt att tjäna Gud och bygga gemenskapen i församlingen. Det finns även en lista som avser PULS fika.

Bön:
Tack Jesus för livet med dig, tack för allt gott du skänker oss. Tack för att du har en plan för Lugnås Pingstförsamlings framtid och pastorsfrågan.
Tack för att vi får vara ett ljus för vår omgivning, för vår nästa, men fyll oss med mera lyskraft och frimodighet.
Vi ber för våra barn och unga att de får uppleva dig Jesus.
Vi ber att vi ska får se flera personer komma till dig under detta året. Vi ber att du visar oss vilka vi speciellt ska be för.
Vi ber för alla nydöpta och nyfrälsta om beskydd och att du stärker deras tro.
Vi ber för människorna på Lugnsäter att de ska få ta emot dig Jesus.
Vi ber för alla i församlingen som är tyngda av bördor, sjukdom, krämpor, problem, kom och möt dessa, lyft av deras bördor och bota deras sjukdom.
Vi ber för de vars anhöriga har gått hem till dig Jesus.
Vi ber för alla förföljda kristna i vår värld, vi ber att detta onda får upphöra.
Led oss på rätta vägar.
Kom med din välsignelse över oss och låt oss vara till välsignelse för andra.
Gjut din helige Ande över oss.
Låt vår församling vara en välsignelse för samhället.
Låt ditt namn bli ärat.
Amen!


Till: Mariestadstidnings predikoturer.
Publiceringsvecka

v12
Sö 10 Gudstjänst, Magnus Viklund, efteråt picknick med egen medtagen mat. Gemensam färd till Skövde badhus.
Må 18 Hobby
Ti 10 Bön. 19 Styrelsemöte

Med en önskan om Guds rika välsignelse / Magnus Viklund
pastor@lugnaspingst.se

_____________________________________
Magnus Viklund
Pastor
Lugnås Pingstförsamling
0501-40016
070-2288384

Bloggarkiv