2013-12-03

Pastorn bloggar

V49

Ef 14-16
Vi skall inte längre vara barn och låta oss drivas omkring av alla lärovindar, inte vara lekbollar för människorna, som vill sprida villfarelse med sina bedrägliga påfund. Nej, låt oss i kärlek hålla fast vid sanningen och växa i alla avseenden så att vi förenas med honom som är huvudet, Kristus. Han låter hela kroppen fogas samman och hållas ihop genom att alla lederna hjälper och stöder, med just den kraft han ger åt varje särskild del. Då växer hela kroppen till och byggs upp i kärlek.

Bön: Tack Jesus för det som varit och ligger till grund för vad vi är idag, tack Jesus för det som ligger framför, tack att vi får vara med i din plan, finnas med i dina beräkningar, tack för allt nytt som sker i vår församling och nya människor som kommer på våra samlingar. Låt oss vara ödmjuka och ge dig äran. Vi ber att du möter din församling här i Lugnås, forma oss och gör oss mer lik dig. Gjut din Ande över oss, hela de som är sjuka, möt med dem som speciellt behöver dig. Vi ber för alla nya människor som vi möter genom asylboendet och annars, låt dem få lära känna dig, fräls dem, kan vi vara dina redskap så använd oss.
Vi ber för människorna som drabbats av katastrofen på filipinerna.
Vi ber för Alpha deltagarna, möt dem, tala till dem. Vi ber för all verksamhet i församlingen, led oss och välsigna oss med din närvaro.


Till: Mariestadstidnings predikoturer.

Predikoturerna fredag 6/12
Fr 18:15 PULS avslutning
Sö 10:30 Församlingsmöte, Magnus, Majken & Co.
On 18:30 Mötesplats


Med en önskan om Guds rika välsignelse/ Magnus Viklund
pastor@lugnaspingst.se

Bloggarkiv