2013-08-27

Pastorn bloggar

V35

 

Lugnåshelgen är snart här. Ni kanske har sett MT idag (tisdag) att det stod en liten grej om att Lugnås förenar nytta med nöje. Det var det som blev kvar av det jag skickade in, nerkortat och utan bilder, men ok ändå.

Vi hade en träff i går och kollade av det sista inför helgen, behoven som är:

  • Till aktiviteterna som ex. porslinskrossning, höghatighetsskjutning behövs flera frivilliga till en timmes pass. Hör av er till Ulrik.
  • Vakt schemat finns i kyrkan.
  • På fredag kl.19:00 behöver vi några som lastar tält.
  • Vi kommer att visa en film 21:00 detta stod inte på flygbladen.
  • Be för fint väder!

 

Har du bjudit in någon till Alpha kursen i höst? Snart är det dags. Vi kommer samtala om Jesus och många intressanta frågor. Ett bra Alpha arbete är något som vår församling behöver, nu startar vi lite blygsamt och ber och hoppas att det bär frukt.

Det finns inbjudan att dela ut till Alpha kursen i höst, även små informations häften som förklarar vad det handlar om.

Gillar du att laga mat? Då är det kanske du som ska på torsdagar i höst få Alpha deltagarna att trivas.

 

Dop. Vi kommer hålla dopförrättning den 22 september. Känner du att du är redo att ta klivet fullt ut med Jesus, eller känner du någon som vill. Hör då av dig till mig så får du hänga på dopundervisningen.

 

 

Bön: Tack Jesus för varje ny dag som du skänker, tack för den fina sommaren vi haft hitintills, tack för nåden som är ny varje dag, tack för all kärlek. Tack för Lägret i Segolstorp. Tack för allt nytt som sker i vår församling och nya människor som kommer på våra samlingar. Vi ber att du möter din församling här i Lugnås, forma oss och gör oss mer lik dig. Gjut din Ande över oss, hela de som är sjuka, möt med dem som speciellt behöver dig. Vi ber för Anna, Amandas huvudvärk, Gunillas hälsa.

Vi ber för alla nya människor som vi möter genom asylboendet och annars, låt dem få lära känna dig, fräls dem, kan vi vara dina redskap så använd oss.

Vi ber för Lugnåshelgen, kom med din Ande. Vi ber för Alpha arbetet i höst, sänd människor till dessa samlingar som är mogna för att ta emot dig. Vi ber för all verksamhet som startar för terminen, led oss och välsigna oss med din närvaro.

  

 

Till: Mariestadstidnings predikoturer.

 

Predikoturerna fredag 30/8 v35

Lö 08:00 tältresning på stationplan16 Lugnåshelgen på Stationsplan, Johan och Gunilla Sigvardsson, öppen fordonsutställning, café, aktiviteter för barn, m.m.

Sö 11 Tältmöte med svenska kyrkan, Anders Erngren, Magnus Viklund, Jerker och Emelie Lindblad, insamling till hjälp Syriens barn.

Ti 19 Alpha ledar samling

On 18:30 Mötesplats

To 10 bön, 19 Bön

 

 

Med en önskan om Guds rika välsignelse/ Magnus Viklund

pastor@lugnaspingst.se

Bloggarkiv