2013-08-06

Pastorn bloggar

V32

 

Jag är nu tillbaka på plats och mjukstartar inte. Redan första dagen är det missionsråd, imorgon mötesplats och på torsdag styrelsemöte, på söndag församlingsmöte och lägerkickoff. Dessutom mycket inför både läger och Lugnåshelg som måste hinnas fixas i tid. Men tur är att man är laddad efter en lång skön semester. Jag känner en glädje när jag tänker på terminen som ligger framför, tänk vad Jesus kan göra. Hoppas du längtar efter Jesus möten med, nu efter sommarens uppehåll.

 

Har du bjudit in någon till Alpha kursen i höst? Det är inte försent än…

Det finns inbjudan att dela ut om Alpha kursen i höst, även små informationshäften som förklarar vad det handlar om.

Är du intresserad att samtala om Jesus med sökare, så kan du bli samtalsledare nu i september tillsammans med mig.

Gillar du att laga mat? Då är det kanske du som ska på några torsdagar i höst få Alpha deltagarna att trivas.

 

Affischer till Lugnåshelgen är upptryckta och finns att hämta i kyrkan, de är av lite enklare stuk och en sort är riktad till motorfolk och en annan är riktad till alla.

 

 

Bön: Tack Jesus för varje ny dag som du skänker, tack för den fina sommaren vi haft hitintills, tack för nåden som är ny varje dag, tack för all kärlek. Tack för allt nytt som sker i vår församling och nya människor som kommer på våra samlingar. Vi ber att du möter din församling här i Lugnås, forma oss och gör oss mer lik dig. Gjut din Ande över oss, hela de som är sjuka, möt med dem som speciellt behöver dig. Vi ber för Annas mage, Amandas huvudvärk, Gunillas hälsa.

Vi ber för alla nya människor som vi möter genom asylboendet och annars, låt dem få lära känna dig, fräls dem, kan vi vara dina redskap så använd oss.

Vi ber för Lägret och Lugnåshelgen i sommar, kom med din Ande. Vi ber för Alpha arbetet i höst, sänd människor till dessa samlingar som är mogna för att ta emot dig.

  

 

Till: Mariestadstidnings predikoturer.

 

Predikoturerna fredag 9/8 v32

Sö 10:30 Församlingsmöte, Magnus, Daniel & Henrik, Nattvard.

18 Lägerkickoff

Ti 19 Bön

To 16 Ledarsamling Segolstorp.

17 Läger på Segolstorp

 

 

Med en önskan om Guds rika välsignelse/ Magnus Viklund

pastor@lugnaspingst.se


Bloggarkiv