2013-06-11

Pastorn bloggar

V24

 

Lugnåshelgen är en höjdare i slutet av sommaren, tänk på alla människor som kommer, alla glada barn, det fina vädret, de goda hamburgarna, den häliga musiken, de fina bilarna, evangeliet om Jesus som så många får höra, vittnesbördet om en levande församling i Lugnås, vad roligt för alla i asylboendet som får se och höra något mer i Lugnås. På torsdag kl. 19:00 samlas vi och gör detta verkligt, planering inför Lugnåshelgen, kom och "dra ett strå till stacken".

 

Nu finns det inbjudan att dela ut till Alpha kursen i höst, även små informations häften som förklarar vad det handlar om. Är du intresserad att samtala om Jesus med sökare, så kan du bli samtalsledare i höst tillsammans med mig.

 

Bön: Tack Jesus för varje ny dag som du skänker, tack för nåd, tack för all kärlek. Tack för Marianne som gick dopets väg i söndags. Tack för alla nya och nyfikna på våra böner och våra Gudstjänster. Vi ber att du möter din församling här i Lugnås, forma oss och gör oss mer lik dig. Gjut din Ande över oss, hela de som är sjuka, möt med dem som speciellt behöver dig. Vi ber för Annas mage, Amandas huvudvärk, Nils-Åkes hälsa, Gunillas hälsa.

Vi ber för alla nya människor som vi möter genom asylboendet och annars, låt dem få lära känna dig, fräls dem, kan vi vara dina redskap så använd oss.

Vi ber för Lägret och Lugnåshelgen i sommar, kom med din Ande. Vi ber för Alpha arbetet i höst, sänd människor till dessa samlingar som är mogna för att ta emot dig.

Vi ber för PULS ungdomarna som åker till Nyhemsveckan på lördag, be att de får möta Gud och får ta emot Jesus till frälsning.

  

 

Till: Mariestadstidnings predikoturer.

 

Predikoturerna fredag 14/6

Sö 10:30 Gudstjänst, Magnus, sång med "team Kristenutmaning".

Ti 19 Bön

 

 

Med en önskan om Guds rika välsignelse/ Magnus Viklund

pastor@lugnaspingst.se


Bloggarkiv