2013-05-28

Pastorn Bloggar

V22

 

Jag förmodar att Gudstjänsten berörde, med både Open Doors och en Damkör… Själv var jag på ett trevligt 40- års kalas i Göteborg, 40 år känns väääldigt avlägset.

 

I torsdags hade vi den första planeringssamlingen inför Lugnåshelgen. Vart var du någon stans?... Vi var fem tappra kämpar som drog i detta. Vi beslutade att vi lägger Helgen den 31/8-1/9. Nästa samling 13/6 då hoppas vi på en bättre uppslutning.

 

Missionsrådet ikväll är framskjutet till den 6 augusti.

 

Imorgon onsdag 18:30 så är det dags för Mötesplats igen. Då är det vår tur att ta hand om fikat.

 

Torsdag 18:00 Möts NFU gruppen och Musikrådet till en storsamling angående församlingens musikliv.

 

Vår fikalista har fungerat bra under våren, vi har haft fika varannan söndag och det har varit riktigt trevligt. Nu har vi bara två söndagar kvar som ingen skrivit upp sig på, nu på söndag och den 16 juni.

 

Nu finns det en trevlig inbjudan att dela ut till Alpha kursen i höst, även små informations häften som förklarar vad det handlar om. Ge en inbjudan till någon som är en sökare.

Är du intresserad att samtala om Jesus med sökare, kan du bli samtalsledare i höst tillsammans med mig.

 

Bön: Tack Jesus för varje ny dag som du skänker, tack för nåd, tack för all kärlek. Vi ber att du möter din församling här i Lugnås, forma oss och gör oss mer lik dig. Gjut din Ande över oss, hela de som är sjuka, möt med dem som speciellt behöver dig. Vi ber för Annas mage, Nils-Åkes hälsa, Gunillas hälsa.

Vi ber för alla nya människor som vi möter genom asylboendet och annars, låt dem få lära känna dig, fräls dem, kan vi vara dina redskap så använd oss.

Vi ber för Lägret och Lugnåshelgen i sommar, kom med din Ande. Vi ber för Alpha arbetet i höst, sänd människor till dessa samlingar som är mogna för att ta emot dig.

  

 

Till: Mariestadstidnings predikoturer.

 

Predikoturerna fredag 31/5

Fr 19 PULS avslutning

Sö 10:30 Församlingsmöte, Magnus, nattvard, Daniel

Ti 19 Bön

 

 

Med en önskan om Guds rika välsignelse/ Magnus Viklund

pastor@lugnaspingst.se


Bloggarkiv