2013-04-16

Patorn bloggar

V15

Vilken härlig kör vi fick lyssna på i söndags, Götene pingst ställde upp ett 30 –tal sångare och musiker. Det blir lite extra när det är många som sjunger.

 

I morgon onsdag så har vi Mötesplats här i pingstkyrkan, det ser ut som om vi kommer att ställa upp med lokalerna för detta framöver. Vi är ändå flera aktörer som delar på ansvaret med fikat och aktiviteterna. Det känns ändå roligt att vi är i pingstkyrkan även om vi inte aktivt evangeliserar så är det ändå fler som hittar hit, "trösklarna" sänks och personer som inte annars skulle sätta sin fot i en pingstkyrka kommer hit.

 

När jag sitter och arbetar i kyrkan så kan det ibland bli lite för mycket av lugn och ro. Men tyst och ensamt är det definitivt inte nu i vår, det renoveras och snyggas till på både golv vägar o tak. Så här är det fullfart, kom o kolla om du är nyfiken.

 

Jag har ledigt i helgen, min ersättare heter Larseric Nyberg. Roligt att vår fina gamla präst fortfarande håller igång.

 

En utmaning till församlingen denna termin är: Bjud hem en person eller familj, de du bjuder hem är församlingsmedlemmar som du inte vanligtvis brukar bjuda hem. 

 

 

Bön: Tack Jesus för livet med dig, tack för församlingen, tack för att du möter oss i våra Gudstjänster, tack för allt det goda du skänker oss var dag, tack för PULS samlingarna och de nya besökarna.

Vi tackar för Nils-Åke som börjar bli bättre men fortsätter att be för honom i sin svaghet. Vi ber för Gunilla och hela hennes familj. Vi ber för vår församling. Vi ber för Våra Gudstjänster, Skattkammaren, Hobby och Puls. Vi ber att församlingen ska bli en starkare och djupare gemenskap. Vi ber att Anden får gjutas över oss. Vi ber att Jesus, så som vi känner honom blir känd bland de asylsökande. Vi ber om fler frälsta i vår gemenskap.

  

 

Till: Mariestadstidnings predikoturer.

 

Predikoturerna fredag 19/4

Fredag 19 PULS hos Hanna & Anders

Söndag 10:30 Gudstjänst, Larseric Nyberg

Måndag 18 Hobby avslutning

Tisdag 19 Bön

www.lugnaspingst.se

 

Med en önskan om Guds rika välsignelse/ Magnus Viklund

pastor@lugnaspingst.se

Bloggarkiv