2013-04-02

Pastorn bloggar

V14

Herren har rört vid församlingen i påsk, det tackar vi för. Påskens budskap är tacksamt att predika, det berör, går in på kärnan i vår tro, och man får tala om Jesus. När man talar om Jesus så får det ofta konsekvenser direkt i Gudstjänsten. Vi har en fantastiskt Herre, och han lever!

 

I morgon onsdag har vi "Mötesplats" men inte i Lugnsäter utan här i vår kyrka. Vi prövar en gång att flytta samlingen till våra lokaler, eftersom det finns mer plats. "Mötesplats" är ett samarbete med oss, Svenska kyrkan, Röda korset, Övre Lugnås Intresseförening, Qvarnstensgruvan Minnesfjället och intresserade privatpersoner. Kom gärna hit 18:30 och möt människor från andra delar av världen.

 

En utmaning till församlingen denna termin är: Bjud hem en person eller familj, de du bjuder hem är församlingsmedlemmar som du inte vanligtvis brukar bjuda hem. 

 

 

Bön: Tack Jesus för livet med dig, tack för församlingen, tack för att du möter oss i våra Gudstjänster, tack för allt det goda du skänker oss var dag, tack för PULS samlingarna och de nya besökarna.

Vi tackar för Nils-Åke som börjar bli bättre men fortsätter att be för honom i sin svaghet. Vi ber för Gunilla och hela hennes familj. Vi ber för vår församling. Vi ber för Våra Gudstjänster, Skattkammaren, Hobby och Puls. Vi ber att församlingen ska bli en starkare och djupare gemenskap. Vi ber att Anden får gjutas över oss. Vi ber att Jesus, så som vi känner honom blir känd bland de asylsökande. Vi ber om fler frälsta i vår gemenskap.

  

 

Predikoturerna fredag 5/4

Fredag 19 PULS

Lördag 16 och 18 Israelsmöte med Siefried Luikert och Israelisk dansgrupp

Söndag 10:30 Församlingsmöte, Skattkammaren, Magnus, Majken & Co, nattvard

Måndag 18 Hobby

Tisdag 19 Bön

www.lugnaspingst.se

 

Med en önskan om Guds rika välsignelse/ Magnus Viklund

pastor@lugnaspingst.se


Bloggarkiv