2013-01-29

Pastorn bloggar

V5

Vi har haft några fina dagar i Branäs som familj, härlig att se hur barnen tar sig ner för backen allt bättre.

 

I Mötesnytt så har vi skrivit att undervisningen av Dan Johansson i Moholm börjar 18:00 på fredag men det har tydligen ändrats till 19:00.

 

Är du ledare för någon verksamhet i församlingen? Då är det dags att fundera på allt fantastiska som har hänt i er verksamhet under 2012. Skriv ner en halv sida och maila mig. Så lägger jag det till Årsberättelsen. Tacksam om jag har det innan fredag den 8 februari.

 

Administrationsmöte låter kanske inte så värst roligt. Men det kan det faktiskt vara. Årsberättelsen om allt vad som har hänt i församlingen under året är intressant. Lovsjunga Gud är härligt. Dela nattvard och att äta tillsammans är gemenskap. Och mycket mer gott. Väl mött lördagen den 9 februari kl 18:00

 

En utmaning till församlingen denna termin är: Bjud hem en person eller familj på en fika, de du bjuder hem är församlingsmedlemmar som du inte vanligtvis brukar bjuda hem. 

 

 

Det finns listor att skriva på i kyrkan:

  • Vill du resa till Spanien 7-14 maj? Vi besöker våra missionärers arbete i Tarragona. Vill du åka med så anmäl ditt intresse på listan. Sista anmälan 10 februari. OBS det är endast en intresse lista, ej bindande! Vi kontaktar alla på lista innan vi beslutar något.
  • Vill du bygga gemenskap i församlingen? Fika är gemenskap, ta ansvar för fikat en söndag i vår. Skriv upp dig på den gula listan i kyrkan.
  • Städning av kyrkan och gräsklippning hjälps vi åt med genom att ta ansvar för någon vecka. Lista finns i kyrkan.

 

 

Bön: Tack Jesus för livet med dig, tack för församlingen, tack för allt det goda du skänker oss var dag. Vi tackar för att Ann-Mari Johansson är friskförklarad från sin kancer.

Vi fortsätter att be för Nils-Åke som har drabbats hårt av en allergisk reaktion på medicin och lunginflammation, han har svårt att äta och är mycket svag. Vi ber för Gunilla och hela hennes familj. Vi ber för vår församling året som ligger framför. Vi ber för Våra Gudstjänster, Skattkammaren, Hobby och Puls. Vi ber att församlingen ska bli en starkare och djupare gemenskap. Vi ber att Anden får gjutas över oss. Vi ber om fler frälsta i vår gemenskap.

  

 

Predikoturerna fredag 1/2

Fredag 19:00 Dan Johansson kommer till Salem i Moholm. Vi åker dit.

Måndag 18:00 Hobby terminsstart

Onsdag 19:00 Samling för mötesledare

Bg.5505-5503

 

 

Med en önskan om Guds rika välsignelse/ Magnus Viklund

pastor@lugnaspingst.

 

Bloggarkiv