2013-01-03

Pastorn bloggar

V2

Hoppas ni haft en välsignad jul, Vi har firat Jul både på Kållandsö och Tallåsen i Hälsingland så vi har blivit välsignade. Ja att vi lever i överflöd här i Sverige blir tydligt vid juletid.

 

Jag åker till Stockholm och till Pingst Pastor som det heter nu för tiden, förr kallades det Predikantveckan. Den äger rum 7-9 Januari så ni får klara er utan mig de första dagarna i vår bönevecka under vecka 2

 

Nära varandra är temat för denna termin. En praktisk sak som främjar gemenskap är fika. Därför så satsar vi på fika varannan Gudstjänst. Trevligt va. Men då behövs det frivilliga som fixar en enkel fika, skriv upp dig en gång under terminen.

 

Det finns listor att skriva på i kyrkan:

  • Vill du resa till Spanien en vecka i maj? Vi besöker våra missionärers arbete i Tarragona. Vill du åka med så anmäl ditt intresse på listan.
  • Vill du bygga gemenskap i församlingen? Fika är gemenskap, ta ansvar för fikat en söndag i vår. Skriv upp dig på den gula lista i kyrkan.

 

 

 

Bön: Tack Jesus för livet med dig, tack för församlingen, tack för allt det goda du skänker oss var dag. Vi ber för Gunilla och hela hennes familj. Vi ber för Gertrud som har opereras för cancer. Vi ber för Nils-Åke som mår dåligt. Vi ber för vår församling året som ligger framför. Vi ber för Våra Gudstjänster, Skattkammaren, Hobby och Puls. Vi ber att församlingen ska bli en starkare och djupare gemenskap.

  

 

 

Predikoturerna fredag 11/1

Fredag 10 Bön, 19 Bön

Lördag 10 Bön, 19 Bön

Söndag 10 Bön. 10:30 Gudstjänst, Unni Johansson från Moholm, Jörgen & Alexander

Tisdag 19 Bön

Onsdag 18 NFU Grupp

Torsdag 19 Musikråd

Bg.5505-5503

 

 

Med en önskan om Guds rika välsignelse/ Magnus Viklund

pastor@lugnaspingst.se

 


Bloggarkiv