2012-12-04

Pastorn bloggar

V49

Andra advent, advent fortsätter, Gudstjänsten på söndag har vi vittnesbörd, det kan bli både intressant och berörande. Vad har Gud gjort i ditt liv, har Gud lagt något på ditt hjärta? Berätta för församlingen så blir även de välsignade.

 

Fira Lucia fredag den 14 december i vår kyrka? Puls har fått frågan och det blev ett "nja" med anledning att de är för få. Men viljan finns, de fick idén att om några äldre ansluter sig så kan det gå bra. Vill du? Jag har hitintills en vuxen kvinna som är med. Förutom en del av Puls ungdomarna och säker många barn kan jag tänka mig.

 

Det finns listor att skriva på i kyrkan:

  • Vill du resa till Spanien en vecka i maj? Vi besöker våra missionärers arbete i Tarragona. Vill du åka med så anmäl ditt intresse på listan.
  • Vill du äta tillsammans med församlingen på vår årliga högtid? Skriv på listan i kyrkan.
  • Namninsamling, Adventsupproret: När Gud rensades bort från sommarens skolavslutningar så suckade många av oss. Men nu handlar det om att rensa bort Gud från advent, lucia och jul. Nu är det nog!

 

Andlig övning 12

Att följa Jesus betyder något mer än bara göra sitt bästa för att likna honom. Att följa Jesus innebär att jag får låna allt av honom, till och med hans resultat.

Andlig övning:

Tacksamhet är en livshållning som man måste bestämma sig för. Gör det till en vana att tacka Gud för allt gott du får ta del av. Börja varje dag med att tacka Gud för allt du har att vara tacksam över.

 

 

Bön: Tack Jesus för livet med dig, tack för församlingen, tack för allt det goda du skänker oss var dag. Låt oss leva nära dig, tala till oss. Låt livet med dig få ta större plats i vår vardag. Vi ber för Gunilla och hela hennes familj. Vi ber för Gertrud som har opereras för cancer igen. Vi ber för vår församling. Vi ber för Våra Gudstjänster, Skattkammaren och PULS. Visa oss vilken roll vi ska ha när det gäller asylboendet i Lugnsäter.

  

 

 

Predikoturerna fredag 7/12

Söndag 10 Bön. 10:30 Församlingsmöte andra advent, Skattkammaren sjunger, vittnesbörd.

www.lugnaspingst.se

Bg.5505-5503

 

Med en önskan om Guds rika välsignelse/ Magnus Viklund

pastor@lugnaspingst.se

 


Bloggarkiv