2012-11-20

Pastorn bloggar

V47

Vilka hjältar vi har i församlingen. I lördags strax innan lunch ringde David Åström från Barnsamariten och berättade att hela familjen är magsjuk. Efter ett antal telefonsamtal så ställer halva lägerkompet upp tillsammans med Jörgen, Henrik förberedde aktiviteter och sketch och jag skrev ihop en undervisning. På en halv dag lyckades vi förbereda en familjegudstjänst. Och det blev rätt bra under förutsättningarna. Tack till alla som ställde upp på så kort varsel!

 

Ni har säker sett Ingemars affischer om skapelse. På söndag har vi en annorlunda Gudstjänst, vi tror att det finns flera sätt att uttrycka oss än genom ord, och vi tror att Gud har lagt ner sådana gåvor i församlingen. Har du skapat något som uttrycker Gud, skapelsen eller relationen till honom så ta med det och låt det tala på söndag. Meddela Ingemar Beiron innan.

 

 

Andlig övning 10

Ni skall få se himlen öppen och Guds änglar stiga upp och stiga ner över Människosonen." Joh 1:51

Änglarna är en bild för budskap mellan himlen och jorden. Att vara lärjunge är att vara uppkopplad till himlen.

Andlig övning: Du är en levande länk till Gud. Det betyder att Gud talar in i ditt liv. Ta fem minuter och bara lyssna. Vad säger Gud in i ditt liv idag?

 

 

Bön: Tack Jesus för livet med dig, tack för församlingen, tack för allt det goda du skänker oss var dag. Tack för lille Gabriel Bäckvall. Låt oss leva nära dig, tala till oss. Låt livet med dig få ta större plats i vår vardag. Vi ber för Gunilla och hela hennes familj. Vi ber för Gertrud som ska opereras för cancer igen. Vi ber för vår församling. Vi ber för Våra Gudstjänster, Hobby, Skattkammaren och PULS.

  

 

 

Predikoturerna fredag 23/11

Fredag 19 PULS

Söndag 10:00 Bön. 10:30 Familjegudstjänst med konstutställning, Ingemar Beiron, m.fl.

Måndag 18 Hobby Avslutning

Onsdag 19 Styrelsemöte

Bg.5505-5503

 

Med en önskan om Guds rika välsignelse/ Magnus Viklund

pastor@lugnaspingst.se

 


Bloggarkiv