2012-11-13

Pastorn bloggar

V46

Det var en härlig Gudstjänst i söndags tillsammans med svenska kyrkan var vi ca: 72 personer. Lasse och Robert från Athifriends var där och informerade, Anders predikade och en speciell farsdagskör bestående av alla pappor i Gudstjänsten sjöng, Gudstjänsten avslutades med en fin tårtbuffé.

 

Jag har varit på en Alpha konferens i Lidköping i lördags, nu har jag blivit ännu mer inspirerad och övertygad. Hösten 2013 tycker jag att vi satsar på en Alphakurs här i vår kyrka. Alpakursen är en kurs i kristen tro och brukar ofta resultera i frälsta deltagare. Måltid, föreläsning och öppna samtal är grunden. Jag kommer att informera och utbilda församlingen i vår.

 

På söndag Är det familjegudstjänst, då kommer David och Sara Åström från Barnsamariten de både sjunger och talar. Ta med era och andras barn och kom.

   

Det är roligt att ha olika gäster till våra Gudstjänster, men det kostar oss i uteblivna insamlingar till församlingen. Vi får tänka på det under november när vi har gäster och andra satsningar.

 

 

 

Andlig övning 9

Filippos träffade Natanael och sade till honom: "Vi har funnit honom som det står om i Moses lag och hos profeterna, Jesus, Josefs son, från Nasaret." Natanael sade: "Kan det komma något gott från Nasaret?" Filippos svarade: "Följ med och se!"

Joh 1:45-46

Andlig övning: Hur ser din personliga berättelse om Jesus ut? Tänk efter och återberätta för dig själv vad din tro betyder för dig. Hur skulle du berätta det för andra? Förbered dig och berätta för någon som står dig nära, kanske din partner, någon i familjen eller din bästa vän, under den närmaste veckan.

 

 

Bön: Tack Jesus för livet med dig, tack för församlingen, tack för allt det goda du skänker oss var dag. Låt oss leva nära dig, tala till oss. Låt livet med dig få ta större plats i vår vardag. Vi ber för Gunilla och hela hennes familj. Vi ber för vår församling. Vi ber för Våra Gudstjänster, Hobby, Skattkammaren och PULS.

  

 

 

Predikoturerna fredag 16/11

Söndag 10:00 Bön. 10:30 Familjegudstjänst med David o Sara Åström från Barnsamariten.

Måndag 18 Hobby

Tisdag 19 Bön

Bg.5505-5503

 

Med en önskan om Guds rika välsignelse/ Magnus Viklund

pastor@lugnaspingst.se

 

Bloggarkiv