2012-10-23

Pastrorn bloggar

V43-44

Det var härligt att ha en höstfest med församlingen. Det blev en god uppslutning och en god stämning. Det känns viktigt att samlas även på sådana sätt som församling. Det finns alltid saker att informera om i församlingsarbetet. Denna gång blev det om vad NFU gruppen jobbar med och resultatet av utvärderingsenkäterna till Lugnåshelgen.

  NFU jobbar med församlingens strukturer för att underlätta och förtydliga hur det fungerar i församlingen. Viktigt med tydligt ledarskap. Det kommer att finnas pärmar tillgängliga i kyrkan med information om all verksamhet.

  Lugnåshelgen var överlag mycket lyckad. Förnyelse av artister och aktiviteter efterlystes, utdelningen av tidningar behöver bli bättre, är några små punkter vi kan jobba på till 2013.

Det är viktigt att informera och samtala som församling. Men även att ha fest är viktigt. En fest utan samtal eller information skulle kännas bra.

 

Sommartiden tar slut på söndag! Ställ om klockorna på lördag kväll så att ni inte missar Ernst Nyströms besök på söndag.

Vi ordnar även en spontan lovsångskör, är du sångsugen så häng på. Det är gott att prisa Herren tillsammans.

 

 

 

Andlig övning 7 

Andlig övning: Jesus kallar vanliga människor till lärjungaskap. Tacka Jesus för att du platsar i hans närhet. Bestäm dig för att låta någon människa komma nära dig idag som du normalt inte släpper in. Låt någon få platsa i din närhet som du inte tillåtit göra det förut.

 

 

Bön: Tack Jesus för livet med dig, tack för församlingen. Vi ber om att komma dig närmare Jesus, lära känna dig djupare, låt livet med dig få ta större plats i vår vardag. Vi ber för Gunilla och hela hennes familj. Vi ber för Nils-Åkes som har svåra problem med sin mage. Vi ber för asyl-boendet i Lugnås, låt det får bli något positivt för vår by och församling. Vi ber för Hobby, Skattkammaren och PULS.

  

 

 

Predikoturerna fredag 26/10

Fredag 19 PULS

Söndag 10:00 Bön. 10:30 Gudstjänst, Skattkammaren, Ernst Nyströn, lovsångskör, sänds i radio kl.11:00, 92,4Mhz.

Måndag 18 Hobby

Bg.5505-5503

 

Predikoturerna fredag 2/11

Söndag 10:00 Bön. 10:30 Församlingsmöte, Skattkammaren, Magnus, nattvard.

Måndag 18 Hobby

Tisdag 19 Bön

Bg.5505-5503

 

Med en önskan om Guds rika välsignelse/ Magnus Viklund

pastor@lugnaspingst.se

 


Bloggarkiv