2012-10-09

Pastorn bloggar

V41

I söndags på församlingsmötet, så tog vi upp frågan med ombygget av våra lokaler i kyrkan, det gäller då lägenhetsdelen. Tanken är att vi ska göra dem mera anpassade till sitt syfte för barn och ungdomsverksamhet. Dessutom så är lokalerna slitna och skulle må bra av en renovering.

Byggnadskommittén presenterade kostnadsunderlag för diskussion:

Förslag 1: Bygga om övervåningen för skattkammaren. Kostnad ca: 135 000Kr. Utrymningsväg med brandtrappa erfordras, som antagligen måste placeras på framsidan, och kräver bygglov vilket kan leda till att vi måste handikappanpassa till en stor merkostnad.

Förslag 2: Bygga om nedervåningen för skattkammaren och PULS. Kostnad ca: 51 000kr.    

Det finns olika fördelar och nackdelar med båda förslagen som behöver diskusteras. Det kan vi göra på församlingskvällen 20 oktober 18:00. Det finns underlag att hämta i kyrkan. Lämna in dina förslag och önskemål till byggnadskommittén. Du som arbetar med skattkammaren och Puls har chansen att forma lokalerna efter era behov.

  

Andlig övning 5 

Men åt dem som tog emot honom gav han rätten att bli Guds barn, åt alla som tror på hans namn. (Joh. 1:12)

Andlig övning: Låt din tanke ta fasta på att du är barn av Gud. Håll kvar den tanken och återvänd till den under hela dagen.

 

 

Bön: Tack Jesus för livet med dig, tack för församlingen. Vi ber om att komma dig närmare Jesus, lära känna dig djupare, låt livet med dig få ta större plats i våra liv. Vi ber för Gunilla och hela hennes familj. Vi ber för asyl-boendet i Lugnås, låt det får bli något positivt för vår by och församling. Vi ber för Hobby, Skattkammaren och PULS.

  

 

Predikoturerna fredag 12/10

Fredag 19 PULS

Söndag 10 Bön, 10:30 Gudstjänst, Skattkammaren, Linus Anderås, Lägerkompet

Måndag 17:30 Hobby bad

Bg.5505-5503

 

 

 

Med en önskan om Guds rika välsignelse/ Magnus Viklund

pastor@lugnaspingst.se

 

Bloggarkiv