2012-10-02

Pastorn bloggar

V40

Efter en intensiv terminsstart kör vi i Hemgrupp nr 6 först nu igång våra samlingar för terminen. Hoppas att församlingens andra grupper redan är igång. JHemgrupperna har en viktig funktion för församlingslivet och för dig som kristen. Stora gudstjänsten på söndagar är central och viktig av många anledningar men där får du aldrig den närheten eller samtalet som man får i hemgruppen. Hemgruppen är en plats för praktisk kristendom i vardagen och med låg tröskel för icke medlemmar. Din hemgrupp kan formas efter gruppens önskemål, det finns en rolig flexibilitet i den lilla gruppen. Önskar du en närmare gemenskap med dina trossyskon? Gå med i en hemgrupp! Kontakta mig så kan jag förmedla en Hemgrupp.

 

 

Andlig övning 4 

I begynnelsen fanns Ordet. (Joh. 1:1)

Andlig övning: Försök att lyssna efter Jesu röst idag. Han talar ständigt in i ditt liv och om ditt liv. Stanna upp en gång på förmiddagen, en gång på eftermiddagen och en gång på kvällen och försök att lyssna in hans röst.

 

 

 

Bön: Tack Jesus för livet med dig, tack för församlingen. Vi ber om att komma dig närmare Jesus, lära känna dig djupare, låt livet med dig få ta större plats i våra liv. Vi ber för Gunilla och hela hennes familj. Vi ber för asyl-boendet i Lugnås, låt det får bli något positivt för vår by och församling. Vi ber för Hobby, Skattkammaren och PULS.

  

 

 

Predikoturerna fredag 5/10

Söndag 10 Bön, 10:30 Församlingsmöte, barnvälsignelse, Skattkammaren, Magnus, Sångarna

Måndag 18 Hobby

Tisdag 19 Bön

Onsdag 18 NFU grupp

Bg.5505-5503

 

 

 

Med en önskan om Guds rika välsignelse/ Magnus Viklund

pastor@lugnaspingst.se

 


Bloggarkiv