2012-09-25

Pastorn bloggar

V39

Vad härligt det är att få möta Gud tillsammans! Det känns som att den Helige Ande verkade i vår Gudstjänst i söndags, han fick utrymme. Jag önskar att Gudstjänsten fick vara en plats dit man kommer för att möta Gud, både frälst som ofrälst. Tänk när man går som sökare till Lugnås pingstförsamling på söndag förmiddag därför att man längtar efter Gud. Jag tror det kan bli så en vacker dag.

 

 

Andlig övning 3 

Han kom till det som var hans, och hans egna tog inte emot honom. Men åt dem som tog emot honom gav han rätten att bli Guds barn, åt alla som tror på hans namn. (Joh. 1:11-12)

Andlig övning: Öva dig i konsten att se på människor som Jesus gjorde: Allt är skapat av honom. Tänk på att varje människa du möter är full av Jesu fingeravtryck. Vid dagens första möte ska du ta en sekund och tänka denna tanke: Alla människor du möter är skapade av Jesus.

 

 

 

Bön: Tacka Herren för livet, frälsningen och församlingen. Tacka för lägret. Be att Herren låter det vi sått gro i barnens hjärtan. Tack Herre för Lugnåshelgen vi ber att de ord som har förmedlats får en betydelse i mottagarnas hjärtan. Vi ber även om att vi får lära känna dig bättre och komma dig närmare Jesus. Vi ber för Ann-Mari, vi ber för Gunilla och hela hennes familj. Vi ber för Gertrud. Vi ber för våra barn och ungdomar. Vi ber för våra samlingar och Gudstjänster, Gud gör ditt verk mitt ibland oss.

  

 

 

Predikoturerna fredag 28/9

Fredag 19 PULS

Söndag 10 Bön, 10:30 Gudstjänst, Skattkammaren, Magnus, Jörgen och Alexander, sänds i radio kl.11

Måndag 18 Hobby

Onsdag 19 Sångövning

Bg.5505-5503

 

 

 

Med en önskan om Guds rika välsignelse/ Magnus Viklund

pastor@lugnaspingst.se

 


Bloggarkiv