2012-09-11

Pastorn bloggar

V37

Denna termin handlar om att komma närmare Jesus, vi satsar gemensamt på detta som församling. Jesus bor i ditt hjärta så på ett sätt kan du inte komma närmare men på ett annat sätt kan du ge så mycket mer av ditt liv för Jesus din relation med honom. Ingen kan göra detta åt dig det handlar om din egen vilja och längtan. Men om vi går inför detta gemensamt som församling så kan det bli till hjälp för oss envar.

Jag kommer varje vecka att skicka med en andlig övning som en hjälp. Övningarna är hämtade från boken 100 dagar med Jesus av Niklas Piensoho.

 

Andlig övning 1  

Allt blev till genom det (ordet), och utan det blev ingenting till av allt som finns till. Joh. 1:3

Andlig övning: Försök att se världen som Jesus ser den: Allt är skapat av honom, allt är hans. Alla platser du besöker har Jesus vart på före dig. När du går in på jobbet, på bussen, i klassrummet, på sjukhuset – stanna upp några sekunder och tänk på att Jesus är där. Osynlig och okänd av många men verklig för dig.

 

 

En ändring i planeringen. Musikrådet samlas på Torsdag den 20 september 19:00 och inte ikväll tisdag 20:00.

 

 

Bön: Tacka Herren för livet, frälsningen och församlingen. Tacka för lägret. Be att Herren låter det vi sått gro i barnens hjärtan. Tack Herre för Lugnåshelgen vi ber att de ord som har förmedlats får en betydelse i mottagarnas hjärtan. Vi ber även om att vi får lära känna dig bättre och komma dig närmare Jesus. Vi ber för Ann-Mari, vi ber för Gunilla och hela hennes familj. Vi ber för Gertrud. Vi ber för våra barn och ungdomar. Vi ber för våra samlingar och Gudstjänster, Gud gör ditt verk mitt ibland oss.

  

 

 

Predikoturerna fredag 14/9

Söndag 15:30 bön. 16 Lägereko, Kompistalkshow, lägerkompet, fika

Måndag 18 Hobby

Tisdag 19 Missionsråd hos Magnus

Onsdag 18 NFU Gruppen

Torsdag 19 Musikråd

Bg.5505-5503

 

 

 

Med en önskan om Guds rika välsignelse/ Magnus Viklund

pastor@lugnaspingst.se

 


Bloggarkiv