2012-09-04

Pastorn bloggar

V36

Jag är tacksam till vår Herre att han välsignade Lugnåshelgen på många sätt bl.a. med fint väder. Jag är tacksam till vår församling som lägger så mycket tid och kraft på att förverkliga Lugnåshelgen, ni är fantastiska! Vi har frimodigt förmedlat evangelium mitt i byn och byn vill vara där. Vi har visat att vi är en aktiv och levande församling. Många av er har vittnat om er tro kanske utan att ni tänkt på det genom er närvaro. Vi får nu be för det som såtts ut att det bär frukt. Vi har en halv bönevecka torsdag, fredag och lördag där vi ska be in höstterminen och då kan vi samtidigt be för det som vi sått ut i sommar.

 

På torsdag kl.19:00 är det missionsråd hos mig, samtidigt som bönen. Det är inplanerat sedan tidigare men det har tyvärr missat att komma med i annonseringen.

 

 

Bön: Tacka Herren för livet, frälsningen och församlingen. Tacka för lägret. Be att Herren låter det vi sått ut gro i barnens hjärtan. Tack Herre för Lugnåshelgen vi ber att de ord som har förmedlats får en betydelse i mottagarnas hjärtan. Vi ber även om att vi får lära känna dig bättre och komma dig närmare Jesus. Vi ber för Ann-Mari, vi ber för Gunilla och hela hennes familj. Vi ber för Gertrud. Vi ber för våra barn och ungdomar. Vi ber för våra samlingar och Gudstjänster, Gud gör ditt verk mitt ibland oss.

  

 

 

Predikoturerna fredag 7/9

Fredag 10 och 19 Bön

Lördag 10 och 19 Bön

Söndag 10 bön. 10:30 Församlingsmöte, Magnus, Majken & Co, nattvard

Måndag 18 Hobby terminsstart

Tisdag 19 bön. 20 Musikråd

Onsdag 19 Träff för mötesledare

Bg.5505-5503

 

 

 

Med en önskan om Guds rika välsignelse/ Magnus Viklund

pastor@lugnaspingst.se

 

Bloggarkiv