2012-06-26

Pastorn bloggar

V26

Det har varit mycket regn och mulen himmel en tid nu och i går måndag var det ett riktigt busväder så att mitt paraply blåste sönder. Men idag har vi efterlängtad sol. Vi brukar be om fint väder till Lugnåshelgen och lägret, jag tycker vi även kan be om fint väder för alla som har semester, det är de värda. Ja alla behöver det. Vi nordbor behöver vår sommar dos av sol och värme för att fixa resten av året. Så det ber vi om eller hur.

 

Vi har listor i kyrkan för dig som vill hjälpa till under Lugnåshelgen, skriv upp dig på en timme på ex. porslinskrossning eller grillen om du ändå ska vara där, det blir kul.

 

Detta är det sista mailet för sommaren, jag har en gudstjänst den 1 Juli sen är det semester för mig. Men vi har satt in en sommar Gudstjänst den 22 Juli, Erik Malm kommer då och predikar för oss. Sen startar vi med ett församlingsmöte den 12 Augusti.

 

 

Ef 6:23-24  Frid och den kärlek som hör tron till åt er, bröder och systrar, från Gud fadern och herren Jesus Kristus. Nåd åt alla som älskar vår herre Jesus Kristus i hans oförgänglighet.

(Kursivt mitt tillägg)

 

Jag får önska er alla en härlig sommar och Guds rika välsignelse!

 

 

Bön: Tacka Herren för livet, frälsningen och församlingen. Be att Herren sänder nya människor till vår församling, frälser nya människor. vi ber för Ann-Mari som genomgått en canceroperation och nu behandlas med cellgift, hon blir mycket medtagen av medicinen. Vi ber för Gunilla och hela hennes familj. Vi ber för Gertrud som har blivit opererad för cancer. Vi ber för sommarens läger och Lugnåshelgen. Vi ber för våra barn och ungdomar. Be för församlingens musikliv och om en fin sommar tid.

  

 

 

Predikoturerna fredag 29/6

Söndag 10:30 Gudstjänst, Magnus Viklund. mfl.

www.lugnaspingst.se

Bg.5505-5503

 

Predikoturerna fredag 20/7

Söndag 10:30 Gudstjänst, Erik Malm. mfl.

www.lugnaspingst.se

Bg.5505-5503

 

Predikoturerna fredag 3/8

Onsdag 19 Styrelsemöte

www.lugnaspingst.se

Bg.5505-5503

 

Predikoturerna fredag 10/8

Söndag 10:30 Församlingsmöte, Magnus Viklund, nattvard. 18 Läger kickoff, bön för lägret.

Tisdag 19 Bön

Torsdag 16 Läger i Segolstorp

www.lugnaspingst.se

Bg.5505-5503

 

 

 

Med en önskan om Guds rika välsignelse/ Magnus Viklund

pastor@lugnaspingst.se

 

Bloggarkiv