2012-06-19

Pastorn bloggar

V25

Är ni hemma eller på Nyhemsveckan? I år åker jag bara överdagen, på onsdag, ner till konferensen eller "folk festen" som arrangörerna kallade det. Ta en sväng dit du med det är gott att möta andra Jesus älskande människor. Jag har plats i bilen om du vill hänga med mig. Annars kan man alltid lystna på radioNyhem.

 

Vi har tryckt upp ett församlingsbrev som ska skickas ut till alla medlemmar, än så länge ligger de i kyrkan, har du inte fått ditt kan du hämta det där passa även på att ta med till någon annan i församlingen. Jag skickar dem i slutet av månaden, innan min semester.

 

På onsdag är det sångövning för sångarna. Sångarna sjunger inte längre regelbundet som ni kanske märkt utan endast vid enstaka tillfällen. Sångövningarna kommer i anslutning till det. På söndag 14:00 är ett sådant tillfälle, Ekumenisk Gudstjänst på Kopparbolet, då brukar våra sångare sjunga.

Tidigare på dagen kl 10:30 då har vi barnvälsignelse på Klosterängen för Melvin Rånge. Vi får be om fint väder hela söndagen.

 

 

 

Bön: Tacka Herren för livet, frälsningen och församlingen. Be att Herren sänder nya människor till vår församling, frälser nya människor. vi ber för Ann-Mari som genomgått en canceroperation och nu behandlas med cellgift, hon blir mycket medtagen av medicinen. Vi ber för Gunilla och hela hennes familj. Vi ber för sommarens läger och Lugnåshelgen. Vi ber för våra barn och ungdomar. Be för församlingens musikliv och om en fin sommar tid.

  

 

 

Predikoturerna

Söndag 10:30 Barnvälsignelse i klosterängen. 14 Ekumenisk friluftsgudstjänst på Kopparbolet, sångarna, Magnus v, Johanna R, fika.

Bg.5505-5503

 

 

 

Med en önskan om Guds rika välsignelse/ Magnus Viklund

pastor@lugnaspingst.se

 

Bloggarkiv