2011-11-15

Pastorn Bloggar

V46

Söndag kväll var rätt välsamlad i PK, vi fick lyssna och sjunga med till Majken & Co. Fika gott och samtala. Vi utvärderade Lugnåshelgen, den fick tummen upp. Många bra och spännande idéer föddes, vi får se vilka som blir sanna nästa år. Vi talade även omkring Pingst samfundet och vad det skulle innebära att bli medlem som församling där. Vi kommer att gå till omröstning i frågan i vårt nästa församlingsmöte, andra advent. Kom och rösta!

 

På söndag kväll får även vi som inte har varit med och övat, lyssna till lovsångskören och resultatet av detta lilla musikprojekt som Hanna Dehlén har lett och Daniel dragit i.  

 

Gertrud har opereras på KSS för sin tumör i urinledaren förra veckan och det gick bra, men de har även upptäckt en tumör i ena njuren. Ta med Gertrud i era böner.

 

Pastorerna och ibland ledare och äldste i Västra Götalandsregionen brukar samlas varannan månad i Falköping eftersom det ligger centralt i området. Vi brukar turas om mellan församlingarna att ha samlingen. I morgon onsdag så är det Mariestad och Lugnås som tillsammans har hand om det. Vi kommer ha ett samtal med Gudstjänsten som tema.   

 

Bön: Be för de närmaste anhöriga till Egon. Be för Gertrud. Be för Christer Tornberg. Vi ber för barn och ungdomarna. Vi ber Jesus om en växande församling, hjälp och led dem som jobbar med dessa frågor. Vi ber för vår byggd.

 

 

Predikoturerna fredag 18/11

Söndag 18 Lovsångskväll med lovsångskören och Hanna Dehlén, nattvard, Magnus

Måndag 18 Hobby avslutning

Tisdag 19 Bön

Bg.5505-5503

 

 

Guds välsignelse över din dag och vecka / Magnus Viklund

pastor@lugnaspingst.se

 


Bloggarkiv