2011-10-11

Pastorn bloggar


V41

Nu är jag tillbaka från Norrköping. Mycket matnyttigt fick vi ta del av. Men det var även andligt starkt. Jag har fått ännu större tro för att Gud kan röra vid vår församling och situation.

 

Vi hade parentation till Egon Carléns minne i söndags. Egon gick ifrån oss i fredags, avslutet hade under omständigheterna varit bra med familjen närvarande, men med mycket smärtstillande. Vi får tänka på och be för Egons närmaste.

 

NFU gruppen som består av några församlingsmedlemmar och några ur ledningen har samlats för första gången efter vi fick resultatet, och börjat jobba med att få vår församling att växa. Det första som vi har börjat gräva i är församlingens strukturer, det kanske inte låter så andligt men alla delar är viktiga för att få ett "tillväxt klimat".  

 

Hemgruppsledarna samlades till utbildning i söndags kväll, inspiration och idéer fick vi del av. En trevlig samling, som Bilda stod för.

 

Bön: Tacka Herren för den tid Egon fick bland oss. Be för de närmaste anhöriga till Egon. Vi ber Jesus om en växande församling, hjälp och led dem som jobbar med dessa frågor.

 

 

Till: Mariestadstidnings predikoturer.

 

Predikoturerna fredag 14/10

Fredag 19 PULS

Lördag 18 Bilder från Rumänien Anna & Emmelie

Söndag 18 Kvällssamling samtal och info om medlemskap i Pingst, Magnus Wahlström, fika.

Måndag 18 Hobby

Tisdag 19 Musikråd

Onsdag 18 NFU-Gruppen

Bg.5505-5503

 

 

Guds välsignelse över din dag och vecka / Magnus Viklund

pastor@lugnaspingst.se

 


Bloggarkiv