2011-09-13

Pastorn bloggar

V37
Bra jobbat! Vilken lyckad helg, tack Jesus för den! Vädret var med oss på lördagen, folk kom i mängder, inga problem med allt det praktiska, bra blandning bland framträdanden, roliga aktiviteter, evangelium både genom sång och tal gick ut, biblar och böcker fick nya ägare. 35 ungdomar på filmvisningen. Folk var nöjda och glada. Söndagens tältmöte blev toppen, ett möte vi sent ska glömma… Bra jobbat!

Imorgon onsdag 18:00 så samlas vi vid pingstkyrkan och packar ihop tältduken som legat på tork.

Anmäl dig till träning för tillväxt senast idag!!!
Vi åker till "Träning för tillväxt" i Jönköping den 24/9, anmäl dig till mig så gör jag en gruppanmälan. Senast torsdag 14 september. Namn, telefon, e-post och ålder behövs och vilket seminarium du vill gå på. Välj seminarium efter intresse:
1. Coacha till andligt liv
2. Guds kraft i bön
3. Livslångt lärjungaskap
4. Välkomnande miljö
5. Sökarens chans
6. En bättre värld
Betalning sker på plats det kostar 150:- mat och fika ingår. Vi försöker samåka så gott det går. Häng nu med och träna upp dig för församlingstillväxt!

Tänk på Egon extra mycket nu, han är väldigt svag och blir bara sämre…


Bön: Be och tacka för det som såtts ut i helgen. Be för Egon och anhöriga. Be för församlingen och för er omgivning, vi ber för Inger som har brutit foten, vi ber att Herren kallar en bra präst till Björsäter.

Predikoturerna fredag 16/9
Söndag 10:30 Kompismöte för vuxna och barn, lägerkompet, fika.
Måndag 18:00 Hobby
Torsdag 19:00 Missionsråd hos Magnus
Bg.5505-5503

Guds välsignelse över din dag och vecka / Magnus Viklund
pastor@lugnaspingst.se

Bloggarkiv