2011-08-16

Pastorn Bloggar

V33
Det är fantastiskt, känslan av att allt ordnar sig till det bästa. Man har ett antal saker som måste fixas som måste lösas inom en viss tid. Man ber, man gör, det löser sig som det ska. Härlig känsla. Tack Jesus, för att du ser vårt vardags stret, när du berör situationer löser sig allt till det bästa.
Rom 8:28 Vi vet att för dem som älskar Gud samverkar allt till det bästa, för dem som är kallade efter hans beslut.

Du som är intresserad av vilken den nya pastorsfamiljen i Mariestads pingstförsamling är kan komma till välkomst gudstjänsten 10:30 på söndag, tårtkalas utlovas. Annars ses vi på Läger Kickoff 18:00 på söndag kväll. Ett mycket viktigt möte där vi ber för lägret.

Margaretha Lännewall har sagt upp sin tjänst fr.o.m. 15/9 de kommer att flytta tillbaka till Värmland. Anledningen som anges är hennes hörselhandikapp som gör att hon inte orkar.


Bön: Vi tackar för att Herren ser oss i vår vardag. Vi fortsätter att be för Egon och anhöriga. Be för lägret och Lugnåsdagen. Be för församlingen och för er omgivning, vi ber för Inger som har brutit foten, vi ber att Herren kallar en bra präst till Björsäter.

Predikoturerna fredag 19/8
Söndag 18:00 Läger Kickoff, bön för lägret
Bg.5505-5503

Guds välsignelse över din dag och vecka / Magnus Viklund
pastor@lugnaspingst.se

Bloggarkiv