2011-05-17

Pastorn bloggar

V20
Hej, alla! Ledningen och NFU-gruppen träffade Erik Bryskhe i söndags kväll. Erik är församlingens handledare i NFU frågor. Vi har nu fått resultatet från undersökningen och jag skulle kunna skriva siffrorna här i mailet men det skulle inte säga så mycket. Resultatet behöver förklaras. Men jag kan säga så mycket att vår församling ligger inom normalvärden nära snittet, alltså inga bottennapp och inte extremt begåvade heller. Känns det tråkigt? nej, stabilt! Vi har jättebra förutsättningar att jobba vidare med. Det vi har fått säger ändå en heldel och kommer att vara till hjälp för att utveckla församlingen vidare. Vi kommer att arbeta fram en presentation av undersökningen och den kommer att presenteras söndagen den 19 juni.

I kväll kl. 19:00 samlas vi för planering inför Lugnåsdagarna. Får vi en dålig uppslutning även denna kväll så måste vi nog avblåsa det hela. Då kommer det inte att fungera.

Vi hoppas på en stor uppslutning på söndag.

Bön: Vi fortsätter att be för Egon och anhöriga. Be för sommaren aktiviteter. Be för församlingen. Be för vädret på söndag.

Predikoturerna fredag 20/5
Fredag 18:00 Puls går kvarnstensvandringen
Söndag 11:00 Familjeutflykt till sjöängsgården, skattkammaravslutning, ta med eget att grilla.
Tisdag 19 Bön
Onsdag 19 Styrelsemöte

Guds välsignelse över din dag och vecka/ Magnus Viklund
pastor@lugnaspingst.se

Bloggarkiv