2011-04-19

Pastorn bloggar

V16
Nattvarden blir till en påminnelse för oss troende om vem som gett oss livet, vem som har vunnit seger, vem som har gått i döden för oss, Jesu verk på korset, plus mycket mera.
Påsk blir till en påminnelse för alla om Jesus och korset. Man hoppas bara att gemene man idag känner till varför vi firar påsk. Så att de överhuvudtaget kan bli påminda.
Vi har i år vår lilla konferens tillsammans med Forshem och Ringsbacken det har ju blivit en tradition, det stora är att vi får tillsammans med trossyskon fira denna kristna Högtid det kan bli hur bra som helst, kom med en förväntan.
Men detta är även ett ypperligt tillfälle att bjuda med någon icke troende, eftersom tröskeln kan vara lägre det är ju påsk och då kan det vara ok att gå till kyrkan även om man inte brukar, och budskapet är perfekt för sökare.
Glöm inte att anmäla dig till Lägret i sommar och caféet.

Bön: Be för påsken att människor blir påminda om Jesus, be för mötena att Jesus får möta med oss, den Heliga Ande får röra vid oss, tala till oss, be att vi som går till mötena är förberedda på att möta Jesus har en längtan efter honom, Helig Ande kom…

Predikoturerna fredag 22/4
Fredag 11 Gudstjänst i Forshem, Peter Johansson
Söndag 11Radiogudstjänst, Skattkammaren, Magnus Viklund, Sångarna, Lovsång
18 Gudstjänst i Ringsbacken, Björn & Anna Hald, Lovsång
Tisdag 19 Bön
19 Gemensam sångövning inför valborg
Onsdag 19 Styrelsemöte
19 Teknikgrupp - ljudutbildning

Glad påsk och Guds välsignelse / Magnus Viklund
pastor@lugnaspingst.se

Bloggarkiv