2011-02-01

Pastorn bloggar

V05
Guds frid alla underbara människor.
Vi har nu träffats i NFU-Gruppen, och plockat ut de medlemmar som kan få vara med och göra enkäten. Det är tre kriterier man måste uppfylla:
1. Är aktivt engagerad i församlingen verksamhet.
2. Utför en regelbunden syssla/uppgift i församlingen, stor eller liten.
3. Tillhör någon smågrupp i församlingen. Smågrupp definieras mycket vitt, det kan vara en arbetsgrupp, gemenskapsgrupp, studiegrupp, bönegrupp, etc.

Det handlar alltså om medlemmar som är engagerade och har kännedom om församlingen, så att de kan svara på frågorna om föresamlingen. Vi fick fram 55 namn, dessa 55 namn kommer vi att skicka till vår handledare, han kommer då att slumpa fram 35 namn utifrån dessa 55 namn. Dessa 35 personer kommer att samlas efter en gudstjänst för att fylla i enkäten.
Vi hoppas att ingen kommer att känna sig förbisedd, eftersom det är slumpen som väljer vilka som får svara på frågorna. Och du som blir ombedd att fylla i enkäten, vi hoppas att du verkligen vill göra detta för församlingens skull.

Bön: Vi ber att NFU undersökningen får visa sanningen om vår församling. Vi ber att den Helige Ande får utgjutas över församlingen. Vi ber för Egon och anhöriga.


Predikoturerna fredag 4/2
Fredag 19 Puls Terminsstart
Lördag 18 Administrationsmöte, Magnus, nattvard, förhandlingar, gröt
Måndag 18 Hobby Terminsstart
Tisdag 19 sångövning
Torsdag 19 Missionsråd hos Ann-Marie & Owe

Guds välsignelse över din dag och vecka/ Magnus Viklund
pastor@lugnaspingst.se

Bloggarkiv