2010-11-11

Bloggen

V46
Va nu rå, kommer mailet redan? Japp, Jag finns i Norrköping måndag till fredag på utbildning i Pingst Pastorsakademi, det blir intressant. Ni kommer säkert få höra en del. Därför får ni mailet redan nu.

Jag har nu skickat de namn vi samlade in under församlingskvällen det blev 43st. Vi skrev under en protest för att stoppa utvisningen av kristna Irakier. Eftersom de är hårt förföljda i sitt hemland borde de få stanna här.

Jag vill slå ett slag för söndagens Gudstjänst, alltså nästa söndag. Då åker vi till Mariestad och har en gemensam Indien Gudstjänst med dem, det har inte hänt på mina 4,5 år i alla fall, att vi har ett sådant samarbete med dem. Kom du med det blir nog riktigt bra. Vi avslutar med Indisk mat där vinsten går till Indiska Agape missionen. Vill du ge ett kontant församlingsoffer till vår församling lägg då pengarna i ett kuvert som du skriver på, när insamlingen görs under Gudstjänsten.

Lördag den 13 till söndagen den 14 så har vi övernattnings gäster i vår kyrka. Det kommer en grupp konfirmander från Mariestads Pingstkyrka, 7 konfirmander och 5 ledare bland ledarna finns bl.a. Lotta Forsberg.


Bön: Be för församlingens gemenskap att den får växa sig starkare. Be för Egon, Elsie, Birgittas Helen och Erik Malm som är sjuka. Tänk speciellt på Egon han mår inte alls så bra nu. Erik Malm är riktigt dålig just nu hans ena njure har dött och man har beslutat att kroppen själv ska få ta hand om den, vilket innebär flera månader av mycket sjukt och försvagat tillstånd, vi får be att Herren ger kraft så han orkar igenom. Tänk även på Ingalill hon har genomgått en operation för två veckor sedan och är sjukskriven hela november.

Predikoturerna fredag 19/11
Lördag 18:00 Missionsmöte med Linda Isaksson från ICBI, sångarna.
Söndag 10:30 Indien gudstjänst i Mariestads Pingstkyrka, Ann-Marie predikar, Jörgen m.fl. spelar. Indisk mat vinsten går till Indiska Agape Missionen.
Måndag 18:00 Hobby
Tisdag 19:00 Bön
Torsdag 19:00 Missionsråd hos Sara

Guds välsignelse över din dag och vecka/ Magnus Viklund
pastor@lugnaspingst.se

Bloggarkiv