2010-06-08

Bloggen

V23

 

Hallå där! Det finns en hel del saker att informera om.

Med kort varsel har det blivit inplanerat ett besök av fam. Anderås som jobbar med mission på Cypern. De kommer redan på Söndag till vår gudstjänst och besöker oss.

 

Egon ligger kvar på KSS efter canceroperationen, men nu fungerar inte hans njurar som de ska. Vi får tänka på och be för Egon och Solveig. Gertrud blir bättre och bättre efter sin hjärtoperation hon får antagligen komma hem i morgon.

 

Ingemar J. sänder med ett angeläget böneämne: Det gäller Tim som precis fyllt 5 år som fått någon form av mördarbakterie i samband med vattkoppor och vårdas i tryckkammare på Sahlgrenska i Göteborg. Tydligen har bakterierna tagit sig in i blodet och han svävar mellan liv och död. Han har opererats flera gånger och har stora bölder och måste hållas nedsövd p.g.a. smärtorna.

Kom till bönen i kväll, vi har mycket att be för!

 

Det glömdes att pålysas i söndags, så vi får hjälpas åt att upplysa varandra att vi har en planeringssamling inför Lugnåshelgen i morgon onsdag 19:00. Alla som har ett intresse av Lugnåshelgen är välkomna.

 

Vi hjälps åt att be för Tim, be för Egon och Solveig, be för Gertrud, be för Lugnåshelgen, be för Sommar caféet, be för Segolstorpslägret.

                     

Guds välsignelse över din dag och vecka/ Magnus Viklund

pastor@lugnaspingst.se

 

Bloggarkiv