2010-02-16

Bloggen

V07

Frågar man vem som helst i församlingen, om vi behöver be mer? Då svara antagligen alla att det borde vi nog göra. Om man skulle fråga, vill du ha mera Ande och kraft i våra Gudstjänster? Ja, då skulle nog de flesta svara ja även där. För vi vet att bönens kraft är stor, behoven är många, här finns en stor uppgift för oss. Och Gudstjänsten är antagligen den viktigaste stunden i vår vecka. Tänk om den fick bli ett vekligt Gudsmöte för oss. Detta handlar delvis om hur bra förberedd de som medverkar är, delvis om vår egen inställning, förväntan och öppenhet, delvis på vad Jesus vill. Men med bön skulle vi kunna påverka allt detta.

Om vi skulle ta och slå två flugor i en smäll, vi kommer därför att ha bön 30 min. innan varje Gudstjänst, med start nu på söndag kl.10:00. Om du kommer med och ber så kommer vi att öppna upp både oss själva och hela Gudstjänsten.

I församlingstjänaregruppen så kände vi att detta är något bra att satsa på.

 

Den insamling som gjordes i lördags till Läkaremissionen kommer delvis att gå även till Haiti som det var planerat. Nisse hade glömt att det var så vi hade sagt. Insamlingen som vi hade gick till Etiopien. För att befria barn ur slaveri.

 

På söndag startar vi Körskolan igen, nu är jullovet slut…

  

Böneämne: Vår nästa, granne, arbetskamrat, eller vem det nu än är.

 

Guds välsignelse över din dag och vecka / Magnus Viklund

pastor@lugnaspingst.se

 

Bloggarkiv